Regelmatig ga ik op pad voor een staycation. Deze week vertel ik meer over mijn verblijf / sleep & dine bij the Harbour Club Vinkeveen //LEONARDO HOTEL VINKEVEEN AMSTERDAM.

Dit hotel is gevestigd op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen. Je hebt binnen en buiten het restaurant mooi uitzicht op het mooie water (je kunt hier lekker lunchen, dinkeren of pauzeren na een dagje op de plassen. The Harbour Club Vinkeveen is uitstekend bereikbaar, en heeft een gastvrije service met een unieke ambiance. Let op! er geld een casual chic dresscode.

Het Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam ligt direct aan de A2 en heeft eigen parkeerplekken. Het hotel is een perfecte combinatie van groen en stad. Je bent vanaf het hotel in 12 minuten in Amsterdam (met de auto). Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam heeft 86 kamers. De bedden slapen heerlijk; comfort vind ik erg belangrijk. Er is veel daglicht in de kamers; zo heb je goed uitzicht op de Vinkeveense plassen.

Atmosfeer The Harbour Club Vinkeveen
Breakfast Time!

Het sleep & dine arrangement is ideaal voor een weekendje ontspannen in de natuur, met de drukte van de stad.

Met dit arrangement dineer je in het naastgelegen The Harbour Club. Je hoeft dus niet eens de deur uit, hoe lekker is dat? Je krijgt een culinair 4-gangen diner. Na het diner kun je weer relaxen op je kamer, en de volgende dag heb je een uitgebreid ontbijtje. Boek dit arrangement vanaf €189 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
– Overnachting met uitgebreid ontbijt
– 4-gangen diner bij The Harbour Club Vinkeveen
– Gratis parkeren

*Voor reservering tot 15 januari 2022 wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

Zou dit Sleep & Dine arrangement ook wat voor jou zijn?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment