Een behandeling die werkt als workout voor je stofwisseling van je huid, dat klinkt goed toch? Dit moest ik natuurlijk proberen!

De Skinlyft-workout is ontworpen om meer dan 40 ‘vergeten’ gezichtsspieren te trainen. Het is als een soort van fitnesstraining voor je gezicht. In de workout worden technologische apparaten gebruikt met bewezen effectieve gezichtsverzorgingsroutine. Je huid wordt gelift en je gelaatstrekken gestructureerd. Als kers op de taart zal je huid glowen like never before (en dat is wat we willen)!

De skinlyft facial fitness training zorgt voor een betere doorbloeding en circulatie door alle vier de huidlagen. Het werkt als anti-aging, en je zult je dus herboren voelen.Met deze workout houdt je je gezichtshuid in goede conditie. Dit wordt al langere tijd gebruikt door beroemdheden en make-up specialisten over de hele wereld, nu voor iedereen beschikbaar!

Het adres van je nieuwe face gym is: Spuistraat 239-C, Amsterdam. Goede warming up, want het is op loopafstand van Amsterdam Centraal!

Oftewel; tijd om deze workout toe te voegen aan je ritme en gezichtsverzorging!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment