Ik ben echt een koffie gek! Ik kan niet genoeg latte’s drinken. Wanna know more about this look? Go check out my blog.

Dit sjaaltje is van het merk Le Rouge. Het sjaaltje is groen met oranje en wit. Je kunt het sjaaltje als choker combineren. Het leuke van dit type sjaaltje is dat je het ook aan een tas kunt hangen. Dit vrolijkt je tas net even op.

Mijn donkerblauwe jas is van de Zara. De jas heeft een sailor uitstraling door de knopen. De knopen zijn zilverkleurig. De jas zit mooi getailleerd. Mijn jas heeft een open hals, dus als ik een blousje aan doe moet ik wel even een sjaal dragen bij de jas!

What about the rest of my look? Mijn oorbellen zijn van Lucardi. De panty die ik draag is van Conte Nederland. De stoere boots zijn van SPM Shoes. De foto’s heb ik samen met fotograve Joyce gemaakt in Amsterdam.

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd of jij ook zo gek bent op koffie!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

Write A Comment