00b25d2c-ad25-4a8c-8ae4-4711076af1a06ac3cfae-0bc6-4768-ac5a-88f40fb53e0dA shoppin day @ Purmerend – Wearing my Quiz Clothing dress.

Ik ga vaak in het weekend op stap om leuk te winkelen en een lekker hapje te eten. Laatst ging ik samen met Koen naar Purmerend. We gingen helaas met lege tassen naar huis, maar wel met een volle buik. Een echte aanrader om te eten in Purmerend is Brasa. Dit zit midden op de Koemarkt – een plein met horeca gelegenheden.

Mijn jurkje is off-shoulder, dit is dus echt een musthave als je een trendfollower bent. De jurk is zwart en zit erg getailleerd. Ik draag hier maatje S. Mijn jurkje kost ..

Ik heb de jurk gecombineerd met mijn laarsjes van Gabor. Mijn tasje is van YSL. Het horloge is van Michael Kors. En ik draag trouw een Inivibobble die dient als haarelastiek.

Welk item van Quiz Clothing spreekt jou aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment