IMG_1565-0.JPG
Een van mijn favoriete quotes. I am a real shop-a-holic. Deze week wordt er iets minder gepost doordat ik op vakantie ben. Gelukkig is het is hier heerlijk weer. Een kleine update van mijn vakantie: een shoplog na een dagje winkelen in Tarragona!

IMG_1484.JPG

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe joggingsbroek. Het is natuurlijk wel belangrijk om er ook goed uit te zien tijdens het relaxen. Met deze grijze joggingbroek van de Zara komt dat wel goed. Er zitten trouwens zilveren, gouden en zwarte glitter details in de broek.

IMG_1498.JPG

Naast een fashion addict ben ik ook een make-up addict. Tijdens het winkelen liep ik tegen een Kiko winkel aan, kortom: HEAVEN. Ik heb een bronzer, compacte highlighter, kwast, kwastenreiniger en een mascara gekocht. Ik ben een groot fan van het make-up merk Kiko.

IMG_1489.JPG

Hier draag ik mijn nieuwe Zara Ripped jeans. Deze broeken zijn super hip. De kleur van de broek vind ik erg mooi, en praktisch voor de herfst. Daarboven heb ik een top aan van Lofty Manner.
IMG_1496.JPG

Hier draag ik mijn nieuwe roze winterjas. Ik koos voor de kleur roze, omdat het net weer even wat anders is. Daarnaast is het mijn favoriete kleur. Zo zie je meteen hoe je een roze winterjas niet te opvallend maakt, door een basic outfit aan te trekken.

Wat is jouw laatste aankoop?

IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. leuke roze jas!! Dat is inderdaad wat anders!!!! 🙂 Mijn laatste aankoop was een aantal make up spulletjes van de lijn Essence ‘Rock out! ‘. Ik ben daar nog steeds heel erg blij mee!!

Write A Comment