Het kan soms lastig zijn om leuke / nieuwe shootingspots te ontdekken voor content op Instagram. Daarom deel ik vandaag weer een leuke fotolocatie – op de herengracht in Amsterdam!

In Amsterdam heb je genoeg leuke grachten (vol leuke fotolocaties). Vooral de Herengracht en Keizersgracht zijn voor mij ideaal om content te schieten. Ik probeer meestal in de ochtend te shooten, zodat het er nog niet zo druk is. Ik wil namelijk geen mensen op de achtergrond van mijn foto. Daarnaast is het ook wel fijn, want dan word je niet zo bekeken/aangestaard.

Het exacte adres van deze locatie is Herengracht 353. Dit is dichtbij de tramhalte Koningsplein. Kom je met de auto? Kijk dan naar een P&R of een Parkbee parkeergarage, dit scheelt je een hoop parkeerkosten. Er zitten trouwens ook genoeg leuke koffiezaakjes hier in de buurt!

Op de foto’s draag ik een jurkje van Loavies. Het heeft een broderie print. Ik draag een maat S. De jurk valt wat losser, vandaar dat ik het combineer met mijn Dior riem. Ik ben echt nog steeds zo blij met mijn aankoop, ik kan het met bijna alles combineren !

Weet jij nog een leuke plek, met veel fotolocaties?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment