Op zonnige dagen als deze, ga ik samen met Dominique op pad om leuke content te shotten voor onze Instagram pagina. Deze keer gingen we naar Utrecht toe.

Ik draag hier (op de uitgelichte foto) mijn nieuwe jeans skirt van de Zara. Wat ik er zo leuk aan vind is dat het een oneven rokje is, met een langer stuk in het midden. Het rokje heeft rafeltjes aan de onderkant en scheuren details. Ik draag hier een maatje S. Boven mijn rokje draag ik een basic hemdje van de Zara, deze vind ik zo fijn zitten! En ze zijn ook helemaal niet prijzig, ze kostten 7,99 euro.

Mijn zonnebril die ik op heb is van Marc Jacobs, het is een zwart simpel model. De espadrilles heb ik al een tijdje, deze zitten heerlijk – perfect voor een dagje slenteren!

Op de tweede foto draag ik een rokje die erg lijkt op een skirt. Het model heeft een leuke strik aan de zijkant en een streepjespatroon. Dit item is erg makkelijk te combineren, en lekker zomers!

De fotoplekjes hebben we eigenlijk gespot om gewoon de stad door te lopen. We hadden de auto geparkeerd onder Hoog Catharijne, ideaal want het ligt lekker centraal! We hadden allebei een koffertje mee met kleding om ons makkelijk (in steegjes / toilet van restaurant) om te kleden.

Welke stad raad jij aan om een keer heen te gaan om te shooten?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment