Vandaag deel ik de leuke shootplekjes in Scheveningen. Samen met Dominique ben ik hier geweest. Wil je meer weten over de Instagram hotspots? Lees dan snel verder!

De pier van Scheveningen is dé plek om leuke foto’s te maken. Je hebt onder de pier leuke gekleurde palen – lekker zomers. Op deze foto draag ik een rokje en slippers van My Jewellery en een top van de Zara. Je kunt hier gave shots maken in je badpak, een witte jurk of juist een gekleurde look!

Bovenop de pier heb je het reuzenrad. Ik raad je aan om in de ochtend vroeg foto’s te gaan maken, dan heb je de minste mensen die door je foto heen lopen of op de achtergrond staan. Je kunt dan gewoon lekker je gang gaan – heel fijn! Op deze foto draag ik een jurkje van PrettyLittleThing.

Er is genoeg parkeergelegenheid in Scheveningen. Ik raad je aan om van te voren alvast te kijken waar je wilt parkeren, zodat je daar gericht naar toe kunt rijden. Als je niet bekend bent in Scheveningen, kan het stressvol zijn om onderweg nog te zoeken naar een parkeerplek (spreek uit ervaring).

Wat vind jij van de content die ik gemaakt heb in Scheveningen ? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. O, wat fijn.
    Maar in Scheveningen heb je nog tal van mooie plaatjes.
    Al paar keer naar toe geweest.

Write A Comment