Je ziet het steeds vaker op Instagram, de garage foto’s. Waarom is het zo ideaal? Het is er lekker rustig (geen mensen op de achtergrond), het is overdekt (voor als het regent) en je kunt er makkelijk omkleden (geen koukleum).

Het leek me leuk om een keer te proberen hoe dit soort foto’s aanslaan bij mijn volgers. Ik kreeg er leuke reacties op, dus besloot er ook een behind the scenes reel van de delen. Een veelgestelde vraag was: welke parkeergarage is dit?

De parking is gevestigd bij de Amsterdamse Houthavens, het heet: Minerva parking. Dit is het exacte adres: Koivistokade 36, 1013 BB Amsterdam. Kosten: ma t/m zat €2,50 per 30 min, zon €3 per 60 min.

Let wel op, je moet er echt met je auto in rijden om de garage in te komen. Je kunt er dus niet heen met het OV/de fiets. Ook is er een parkeerbeveiliger, omdat er af en toe hangjongeren zijn. Waar je ook rekening mee moet houden, is dat er best veel graffiti op de muren zit. Je bent dus wel even bezig met het weg editen, of je vind het mooi natuurlijk – dat kan ook!

Details van de outfit:

Koltrui: Chiquelle
Rok: Elisestore – ik draag een maat S/M
Tas: Chanel

Vond je dit artikel leuk om te lezen, of ben je benieuwd naar meer fotolocatie tips? Ik heb in een speciale categorie op mijn website met fotolocaties door heel Nederland.

Wat vind jij van het resultaat van de shootmiddag?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment