Een poosje geleden ben ik een nachtje weg geweest in ‘s-Gravenhage. Hier heb ik ook leuke streetstyle content gemaakt. Vandaag meer over deze fotolocatie inDen Haag.

Deze foto is gemaakt bij de Lange Voorhout 88. Persoonlijk vind ik dit een van de leukste fotospots in Den Haag. In de het voorjaar zijn er duizenden krokussen, en in de herfst heb je een mooi effect met de gouden gloed van de bladeren.

Fun fact: het Lange Voorhout staat bekend als één van de mooiste wandellanen van Europa

Deze fotolocatie bevindt zich dichtbij het Binnenhof. Je kan je auto makkelijk parkeren in parkeergarage Interparking Museumkwartier. Dit is aan het korte Voorhout. Als je met het openbaar vervoer naar Den Haag gaat, kun je vanaf het station Den Haag Centraal lopen (dit is ongeveer 10 minuten). Een alternatief is tram 1 of 9.

De jurk die ik draag heb ik gescoord bij InTheMirror. Deze jurk heeft een doorknoop van boven naar beneden. Ook heeft het item een kraag en veel plooien aan de onderkant. Bij de jurk hoort een ceintuur, deze kun je in de taille strikken. Het is een elegant en vrouwelijk jurkje! De prijs van de jurk is €54,95.

Het huidige Click & Collect punt van InTheMirror is op de Postjesweg 84 te Amsterdam. Je kunt hier terecht voor fashion items, lingerie, accessoires en super leuke cadeautjes. Wil je meer weten over de boutiques? Check dan deze pagina Welcome to In The Mirror – Amsterdam!

Wat vind jij van deze fotolocatie in Den Haag?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment