The Seafood Bar heeft sinds kort een zesde locatie geopend in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hoe leuk is het om te kunnen dineren in een monumentaal gebouw. Vandaag lees je meer over de nieuwe hotspot!

De Beurs van Berlage is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Hendrik Petrus Berlage en werd in 1903 opgeleverd. Inmiddels behoort het tot de top 100 monumenten van Nederland en trouwde Maxima hier met Willem-Alexander. 

De nieuwe locatie zit aan het Damrak. De hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. Het restaurant heeft grote ramen. Je kunt dus leuk mensen kijken! Gezien de toplocatie loepn er heel wat mensen langs, genoeg te zien dus! En je kunt ervoor of erna lekker winkelen bij de Bijenkorf, of een van de andere winkelstraten bezoeken.

Het restaurant staat vooral bekend om de verse vis en schaal- en schelpdieren. Ik ben fan van onder andere de fruits de mer, oesters en de lekkere wijnkaart! Deze locatie heeft dezelfde menukaart als de andere locaties.

Ik ben ook gek van de cheesecake als toetje! Marissa nam de meringue taart, deze was ook erg lekker. Dit was een leuke afsluiter na een dagje content schieten en winkelen.

Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan de nieuwe hotspot Seafoodbar Beurs van Berlage ?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment