Hoe mooi is mijn  jurk met lange mouwen met luipaardprint. Vandaag meer over deze look, en de fotolocatie in Scheveningen.

Mijn nieuwe jurk is perfect te combineren met je favoriete accessoires. Ik heb de outfit gecombineerd met mijn Gucci riempje en Gucci tas. Hieronder draag ik high heels, maar je kunt ook kiezen voor leuke sneakers of stoere boots. Ik heb dit jurkje gescoord bij My Jewellery. Op de foto draag ik een maatje S. De jurk is verkrijgbaar in maat XS t/m XL. Het zwarte jurkje met blauwe luipaardprint kost € 39,95.

In maart ben ik een weekendje naar Scheveningen & Den Haag geweest met Stefanie (@francesstefanie). We kozen voor een City & The Beach arrangement van het Carlton hotel. Eenmaal aangekomen in Scheveningen, leek het ons leuk om ook een kijkje te nemen bij de haven, om hier content te schieten en te wandelen. We hadden de auto geparkeerd bij de Hellingweg, hier is het overdag gratis parkeren – hoe fijn?

Je hebt in dit gedeelte van Scheveningen leuke plekken om een coffee to-go, of een lekkere snack/box te halen. Denk aan: Catch By Simonis, Suzie Q, Restaurant Waterproef en nog veel meer. Wij hadden zo’n mazzel met het weer, alles is net een stukje mooier en leuker met een blauwe lucht en een zonnetje! Op een vrijdagochtend is het er redelijk rustig, en kun je dus op je gemak content schieten op deze fotolocatie in Scheveningen.

Tijdens deze lockdown probeer ik er maar wat leuks van te maken: lange wandelingen, staycations en het opzoeken/ontdekken van nieuwe fotolocaties. Ook ben ik nieuwe recepten aan het proberen, en bestel ik regelmatig boxen – denk aan een brunch box/diner box/wijn box. Op deze manier blijf ik lekker bezig.

Hoe hou jij jezelf bezig tijdens deze lockdown? En wat vind je van het resultaat van de shoot?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment