Saturday morning walk!

Ik vind het heerlijk om in de ochtend een stukje te wandelen. In Krommenie heb je veel dijkjes en mooie wandelpaden, dus ga ik vaak samen met mijn moeder en de hond een stukje wandelen.

Krommenie is trouwens een dorpje bij Zaandam en Amsterdam in de buurt. Wellicht dat je het kent van de Forbo toren? Vanaf Krommenie ben je binnen 13 minuten bij de Primark in Zaandam – fijn hè?

unnamed (1)

De frisse lucht zorgt er voor dat ik lekker opgefrist en wakker wordt. Daarnaast is een stukje lopen ook nog eens een goede beweging. Vaak ga ik tussendoor foto’s maken als ik een mooie locatie spot – zo heb je eigenlijk alleen maar voordelen bij elkaar.

Ik loop er natuurlijk niet zo bij als ik ga wandelen. Voor de foto’s heb ik even mijn jas uitgetrokken, zodat je goed mijn outfit kon zien. Zonder jas wandelen lijkt me super koud. Oh, en na de foto’s trok ik ook weer lekker mijn Uggs handschoenen aan!
unnamed (2)

Deze look is helemaal budget-proof. Het rokje en de blouse komen allebei van de webshop Sammydress vandaan. De laarsjes die ik draag zijn van het merk Gabor. De laarsjes lopen héérlijk, maar dit duurde wel eventjes. Omdat het materiaal leer is, moest ik de laarsjes eerst uitlopen.

Bij deze look draag ik zilveren sieraden, dit vind ik mooi matchen. Om eerlijk te zijn heb ik bijna alleen maar zilveren sieraden, ik vind goud niet bij mij passen – don’t ask me why.

unnamed

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe jij je zaterdagochtend goed begint! Is dit met een uitgebreid ontbijtje, na een lekker filmpje kijken of ga je ook een stukje wandelen? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

16 Comments

 1. Sporten! Haha, daar begint mijn zaterdagochtend mee. Na een lekker relaxed ontbijtje gemaakt door mijn vriend!

 2. Leuke foto’s weer! Krommenie ken ik wel woon zelf ook in de buurt en is ook de regio van mijn werk.

 3. Wat een coole outfit! Ik ben vooral fan van het rokje. Ik zoek al lang naar zo’n examplaar, maar vind er nergens een… ik ga die webshop eens bekijken!

  • Come-Moda Reply

   Oh wat vervelend! Je hebt ze bij Zara weet ik toevallig!

 4. Heel mooie outfit Kim! Je blouse en rokje vind ik heel gaaf, maar ik ben ook erg benieuwd naar je Uggs handschoenen! Geweldig plekje trouwens, voor een outfitshoot. Malou x

  • Come-Moda Reply

   Thanks Naomi! En ja moet je doen, zoveel leuke items!

 5. Leuke outfit en ideaal dat je zulke leuke locaties in de buurt hebt :). Ik begin mijn zaterdag graag met een lekker ontbijtje en het lezen van blogs of kijken van Youtube filmpjes.

Write A Comment