How cute is dit pakje van Olive & Ellie? Lees snel verder voor meer details.

De jumpsuit heeft een open rug, met een elegante sluiting. Het pakje heeft zilveren details. Op de foto combineert Kim de jumpsuit met haar Michael Kors horloge, Buddha to Buddha sieraden en Ti Sento ring.

Om de jumpsuit goed te laten zitten en je middel te accenturen, zit er een verstelbare riem bi. Aan de binnenkant van de jumpsuit zit een knoopje, zodat het pakje goed blijft zitten. Zoals je kunt zien heeft de jumpsuit 3/4 mouwtjes. Het materiaal van de jumpsuit is 100% polyester. De Satin Sagira Jumpsuit kost €99.95.1466349105888

Olive&Ellie biedt hun kleding in maat XS tot maat L aan. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Dit is ook de ruiltijd voor andere maat.
De verzendkosten in Belgie bedragen €5, in andere Europese landen bedragen de verzendkosten €8. Het duurt 5-7 werkdagen voordat je je pakketje in huis hebt. Voor meer vragen kun je terecht op de FAQ pagina!1466349054484

Wat er zo leuk aan dit pakje is? Het pakje is elegant, en zit onwijs lekker. Je kan de jumpsuit aan naar je werk met een leuke blazer, maar ook voor een dagje strand. De jumpsuit is voor veel gelegenheden een goede outfit, en scheelt je weer een outfit crisis!

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

    • Come-Moda Reply

      Ja zeker! Hoef je niet op te letten of alles nog goed zit of iets dergelijks ha-ha! X

Write A Comment