Het is alweer bijna Pasen, daarom kunnen de paas items in huis niet ontbreken. Als easter item kocht Kim de Salad Bunny van Ditverzinjeniet.nl.

De salad bunny is slabestek. De twee lepels samen vormen een konijntje, hoe cute? De Salad Bunny is nu afgeprijsd van € 15.95 naar € 13,95, lijkt wel meant to be zo voor pasen he? Wij krijgen van het bestek een echte paas-feeling!

salad-bunny-slabestek-hoofd

Het sla bestek staat erg leuk op de tafel, niet alleen voor pasen, als het  weer barbecue weer is, fleurt de salad bunny ook de tafel op. En zoals je ziet op de bovenstaande foto, is het bestek ook makkelijk om mee te nemen. Het bestek is erg licht, met een gewicht van 120 gram. Met dit lekkere weer is het fijn om te picknicken of te lunchen op het strand. Op de foto zie je de witte variant, helaas is deze niet meer verkrijgbaar, wel nog in het rood.

0185c424-f4f5-422c-81ed-d1d6b211854e

Zo krijg je de Salad Bunny geleverd. Het bestek is van Orange Dutch Design.Het Salad Bunny slabestek is gemaakt van melamine: een super stevig materiaal dat lang mee gaat. Met het sla bestek kan je zonder te knoeien opscheppen!

Als je het item voor 22.00 bestelt, heb je het morgen in huis. En vanaf 50 euro heb je gratis verzending. Er is genoeg leuks te vinden op de website, dus wij denken dat dat wel goed komt! Ditverzinjeniet.nl heeft een heel paas assortiment, klik hier om de artikelen te bekijken.

Hoe versier jij je huis met pasen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment