Een chique beach club, met uitzicht over de Arabische golf. Ik het het over SAL gevestigd in Jumeirah’s Burj Al Arab.

Burj Al Arab Jumeirah ligt op een eigen eiland. Je komt hier niet zomaar binnen. Gasten moeten over een bewaakte brug om het hotel te kunnen betreden. Het is een futuristisch luxe hotel. Het gebouw is ontworpen in de vorm van een Arabisch zeil (321meter). Het hotel opende de deuren in 1999.

SAL is een beach club, restaurant en heeft een infinity pool. Je kunt hier heerlijk relaxen en genieten van een Mediterraanse keuken. Wij vonden het een hele leuke ervaring. Bij de prijs voor entree zat ook tegoed inbegrepen voor het eten en drinken. Hou er wel rekening mee dat dit ook beach club prijzen zijn 😉

Even wat details over mijn outfit .. De jurk die ik op de foto draag is van de H&M. De hakjes zijn ook van de H&M. Echt een ideale jurk voor in Dubai qua lengte. Mijn tasje is van Dior, en mijn zonnebril van Chanel. Toen we aankwamen gingen we foto’s maken, en daarna kleedde ik me natuurlijk snel om zodat ik kon relaxen in het zwembad.

Ben jij wel eens in Dubai geweest?

https://www.jumeirah.com/en/dine/dubai/burj-al-arab-sal
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment