Veel beauty lovers verzorgen hun gezicht en haar met een maskertje, maar slaan hun lippen over. Vandaag vertel ik jullie alles over mijn nieuwe ontdekking; de royal apothic lipscrub.

Dit is een zachte scrub gemaakt van natuurlijke suikers. Het zorgt er voor dat je lip super smooth aanvoelt. De lip scrub kan iedereen gebruiken, maar de scrub is speciaal voor degene met droge of beschadigde lippen.

De Royal Apothic Sugar Scrubs voelt en smaakt heerlijk. De scrub haalt de oude cellen van de lippen weg zonder je lippen te beschadigen. Ondertussen zorgt de scrub er voor dat je lippen zacht aanvoelen. Het recept stamt af van een oude apothekers gids uit 1800.

Je hoeft je lippen niet elke dag te scrubben. Eens in de twee weken is genoeg. Je merkt meteen het resultaat, wat ik echt super fijn vind. Je kunt je lippen scrubben bijvoorbeeld vlak voordat je je tanden gaat poetsen. Het is handig als je er een ritueel van maakt. Dit heb je namelijk ook onbewust voor de rest van je gezichtsverzorging. Online kun je vier lip scrubs bestellen voor 11 dollar op Amazon.

Hoe verzorg jij je lippen?

     IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Ziet er mooi uit, ik gebruik een oude tandenborstel, zachtjes over mijn lippen masseren en daarna lekker een lipbalm eroverheen ;P

  2. Ik vond het helaas niet heel fijn. .Maar leuk om te lezen hoe jij er over denkt! 😀

Write A Comment