IMG_0022

Handgemaakte armbanden (en zelf samengestelde armbanden) zijn natuurlijk net even leuker dan een standaard armband. Omdat we nog niet genoeg armbanden hadden, bestelden bij ROBZ.

De webshop ROBZ is opgezet door Robin, die dus ook de armbandjes maakt! De webshop is nu ongeveer een jaar uit en wij vinden het er erg goed uit zien. Als je voor 14.00 uur besteld wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! De verzendkosten zijn 3 euro.

IMG_0024Dit is Nikki haar armband, bestaande uit een zacht harig bandje, een peace, een turkoois en een zilveren schuiver. Deze armband staat niet standaard in de webshop, maar mocht je er precies zo één willen, dan kun je Robin gewoon een berichtje sturen! Vergeet daarbij niet je polsmaat te vermelden.

De armbandjes sluiten met een magneetsluiting, eindelijk geen stress ’s ochtends als je je armband niet omkrijgt.. Daar hebben wij helaas vaak last van. De prijzen van de leren / harige armbandjes zijn tussen de € 12-16. Daarnaast heeft de webshop armbandjes met quotes, deze kosten €14. De oorbellen met Swarovski elementen kosten slechts €4, een leuk ideetje voor een Sinterklaas cadeau.

IMG_2386
 Kim heeft een leren armbandje, en een harig armbandje, aan elkaar met één sluiting. De tijgerprint en zacht roze staan erg leuk bij elkaar. Ook deze armband is personalized voor Come-Moda. Voor inspiratie voor een eigen ontwerp kun je terecht bij ROBZ leather´s lookbook.

Welk armbandje van Robzleather zou jouw outfit compleet maken?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment