IMG_1173.JPG

Ritzo is een nieuw luxe beauty merk voor een jonge huid. Ontwikkeld door meiden voor meiden en gestart op Valentijnsdag 2014. Ritzo Cosmetics heeft verzorgingsproducten voor je gezicht, lichaam en (lang) haar. De FACE producten geven je een egale, gave en gezonde huid. Ze helpen huidproblemen voorkomen en laten je natuurlijke schoonheid zien. De BODY producten maken je huid streel zacht en laten je de hele dag heerlijk ruiken. De HAIR producten verzorgen je haar tot in de puntjes en geven je haar extra glans en volume. Ontdek je schoonheid met Ritzo.

best

Ik heb de bestseller producten van Ritzo opgestuurd gekregen: Day & Night Cream en Shampoo&Conditioner. Eerst vertel ik jullie graag nog wat meer over Ritzo zelf. Ritzo producten zijn ontwikkeld door meiden tussen de 15 en 23 jaar. Gekeken is naar de beste bestaande producten voor een jonge huid en mooi haar. La Mer, Neoderma en La Perla kwamen als beste naar voren. Alle eigenschappen van deze merken zijn verwerkt in Ritzo beauty producten. De meiden hebben samen met het Ritzo LAB gekeken welke ingrediënten nu echt goed zijn voor de jonge huid. Het resultaat is Ritzo Cosmetics. Ontwikkeld door meiden voor jou.

De basis van Ritzo is bescherming en verzorging. Of het nu gaat om je gezicht, je haar of je lichaam. Ritzo producten passen bij je en zijn perfect op elkaar afgestemd. Het unieke aan Ritzo is dat de hele lijn dezelfde heerlijke subtiele geur heeft. De meiden hebben zich laten inspireren door hun eigen favoriete geurtjes. Samen met de beste parfumeurs hebben ze een heerlijke geur samengesteld. Het resultaat is een zachte frisse en aantrekkelijke geur die niet overheerst met orangeflower, jasmijn en amber.

IMG_3360

Ritzo gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. En voor alles wat de natuur ons niet geeft, gebruiken we veilige alternatieven. In Ritzo producten vind je o.a. veel macadamia olie, jojobapit olie, druivenpit olie, shea butter en bamboe. Alle producten en ingrediënten die we gebruiken zijn dierproefvrij.

Hierdoor ruiken de producten heerlijk. Mijn haar werd heerlijk zacht door de shampoo en conditioner. Wat ik gedaan heb is de twee mengen, daarna breng ik ze aan in mijn haar. De dagcrème is erg verfrissend, en de nachtcrème geeft een ontspannen gevoel. Ik ben erg tevreden over de producten van Ritzo.

Ben jij al bekend met het beauty-merk Ritzo?

IMG_1969

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

    • Come-Moda Reply

      Klopt, het zijn ook nog eens super fijne producten.

  1. Ik heb je genomineerd voor de liebster award, de bijbehorende blogpost kun je vinden op mijn blog! Veel liefs.

Write A Comment