/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3701.jpg

Rinsma Fashion Plaza is niet zomaar een modezaak: het is een plek vol inspiratie, waar je eindeloos kunt rondkijken en uitproberen, om daarna op je gemak de keuze te bepalen. Verspreid over drie etages biedt Rinsma Mode de nieuwste collecties van ruim 200 modemerken. Mode is voor meer dan kleding kopen. Modeshoppen bij Rinsma is een feest! In de sfeervol ingerichte winkel zorgen ze voor een warm welkom. En er valt altijd iets te beleven. Van catwalkshows en stijlpresentaties tot events en extra koopavonden.

IMG_3529.JPG

Gastvrijheid staat bovenaan in de winkel. En dat merk je. Direct bij binnenkomst een hartelijk ontvangst door één van de medewerksters. Zij stralen plezier uit en staan overal in de winkel voor je klaar. Stuk voor stuk hebben ze de nodige ervaring in de mode. Daarnaast zijn ze opgeleid aan de Rinsma Academie op het gebied van stoffenkennis, kleur- en stijladvies. De medewerksters denken mee, maken verrassende combinaties en hebben oog voor detail. Ze halen alles uit de kast.

IMG_3516.JPG

Even bijkomen van alle mode-impressies? Kom ontspannen in het Grand Fashion Café  op de 1e etage. Geniet van de lekkerste lunches en culinaire verrassingen, bereid met producten uit de regio. In de winkel serveren wij gratis diverse soorten koffie en thee. Op speciale dagen trakteren wij op gebak, een glas wijn of andere lekkernijen.

In 2005 werd Rinsma Fashion & Trends uitgeroepen tot ‘Beste Zelfstandige Winkel van Nederland’. De Stichting Retail Jaarprijs koos ons uit 300 deelnemers. O.a. service, deskundigheid, sfeer, assortiment en klanttevredenheid telden mee bij beoordeling.

IMG_3531.JPG

‘Rinsma Fashion & Trends in Gorredijk is een damesmodezaak van 1.800 m2, die is opgedeeld in vier werelden. Rinsma biedt betaalbare luxe aan heel Nederland. Door de inrichting, de routing, de visual merchandising, de locatie van de trappen, kassa’s en de paskamers krijgen klanten op geen enkele plek in de winkel het gevoel van massaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 150 merken en biedt de doelgroep een meer dan volledige keuze. In een uiterst prettige en sfeervolle winkel is over alles nagedacht en zijn de zitjes en koffiecorners, leestafels en de kinderbioscoop zowel decoratief als functioneel geïntegreerd in de verkoopomgeving.

IMG_3538.JPG

Leuk om te weten: Rinsma Mode heeft meerdere awards gewonnen.

Rinsma Mode zit in Gorredijk. Het exacte adres is Lijnbaan 10, 8401 VL  Gorredijk. Op de website kun je de route hier naar toe vinden vanaf je woonplaats, klik hier voor de routeplanning.

IMG_3515.JPG

Deze tekst op de muur vond ik super leuk. Bij elk pashokje stond aan de binnekant een soortgelijke tekst. Dit laat echt zien dat de winkel veel tijd en aandacht heeft besteed aan het personalizeren en origineel maken van de winkel.

10676283_478510535620362_4927930961028981214_n

Hier zie je het jasje die ik gescoord heb bij Rinsma Mode. Het is een geruit jasje, met aan de onderkant een stuk leer. Het jasje is van Only. Ik ben super blij met mijn jasje, omdat hij netjes is maar ook stijlvol. Ik kan hem bij elke gelegenheid wel dragen.

Ben jij wel eens bij Rinsma Mode geweest? Let me know!

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

 1. Sjoukje Bosscha Reply

  Wat heb je een leuk stuk geschreven over Rinsma Mode .Zelf kom ik al vanaf het eerste moment bij Rinsma in de winkel . Heb de winkel zien uitgroeien van een kleine zaak tot deze prachtige winkel. Het is zeker een aanrader om er eens te shoppen.

  • Het is echt een aanrader, zelfs al kom je van ver. Ik kom uit Noord Holland en de winkel is in Friesland.

 2. Leuk artikel! Ik ken de winkel nog niet. Het ziet er echter wel zeer goed verzorgd uit. Heel stijlvol. Daar hou ik wel van!

 3. houkje kenter.de jong Reply

  Ik ben geboren in Leeuwarden en heb gewerkt in gorredijk.
  Nu woon ik al weer 53 jaar in het westen.Kom regelmatig op bezoek
  bij vrienden en ga altijd een dag winkelen bij
  Rinsma.!!! De mooiste en vriendelijkste mode zaak die ik ken.

Write A Comment