Iedere vrouw zou wel willen dat haar make up de hele dag goed blijft zitten. Ik ontdekte een middel waarmee je dit voor elkaar krijgt. Wil je meer weten, lees dan verder. 

Je moet je huid elke ochtend en avond, ochtend in dit geval, goed reinigen. Daarna smeer je een hydraterende dagcreme op. De meeste doen de eerste stappen niet, maar smeren gewoon hun dagelijkse make up op. Toch blijft dit niet de hele dag egaal en goed zitten. Je kunt natuurlijk ook elke dag je make-up twee keer bijwerken. Maar zelf vind ik dit niet ideaal.

 Na de eerste twee stappen doe je je primer op. Dit is de basis van je make-up. Het zorgt er voor dat je make up blijft zitten. Je make-up heeft nu namelijk een goede ondergrond, also known as primer.

Mijn nieuwe primer is van Revolution. Het budget merk is begonnen aan een letterlijke revolutie op make-up gebied. Ze beloven zeer betaalbare en kwalitatief goede make-up producten te leveren, iets wat niet onopgemerkt is gebleven. En dit is echt waar kan ik je vertellen!

Deze primer zat in mijn Styletone box. De primer kost €6.50. Ik ben erg blij met mijn primer. Hij is makkelijk smeerbaar. Deze primer komt zijn woord na en is een goede ondergrond voor je make-up. Het voelt een beetje olie achtig aan. Ik heb ook een fixing spray/primer van Victoria’s Secret, maar ik merk dat dit beter en fijner is om achteraf op te sprayen. Handig voor de slaperige ochtend mensen onder ons.

Hier nog een foto van de ingrediënten van mijn nieuwe primer. De primer kun je gebruiken voor je gezicht maar ook voor op je lippen. Smeer de primer dan met een kwastje op. Laat het even intrekken en doe daarna jea lippenstift op. Et voila, je hebt je eigen long lasting lippenstift.

Hoe zorg jij dat je make-up goed blijft zitten?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. ik heb de primer van BE (ici paris) en daar ben ik ook erg blij mee. mijn huid gaat ook minder glimmen. dat is een absolute must voor mij! maar deze ziet er ook top uit en is een stuk goedkoper!

Write A Comment