Sinds februari is het Italiaanse restaurant Renato’s geopend in Bloemendaal aan Zee. Dit is een gezellige plek aan het strand, je herkent de hotspot meteen aan het iconische gebouw.

Het is een stijlvol ingericht restaurant, waar je goed terecht kunt voor pizza’s en Italiaanse gerechten. Ook kun je hier ontbijten, lunchen of bijvoorbeeld lekker een kopje koffie drinken met een stuk taart. Renato’s Bloemendaal aan Zee is 7 dagen per week open van 12:00 tot 00:00.

Wellicht ken je het concept al uit Amsterdam, Den Haag of Nijmegen! Renato’s heeft meerdere vestigingen in Amsterdam; het Van der Helstplein in De Pijp, in de Foodhallen in West en ‘T Blauwe Theehuis in het Vondelpark. Ik ben nog niet bij de andere locaties geweest.

Het interieur van Renato’s geeft je (logisch!) beachy vibes. Er zijn gezellige hoekjes. Je hebt vanaf het restaurant en het terras uitzicht op de zee. Je kan hier de hele dag genieten van de zon. Is het een wat frissere stranddag? Dan kun je ook lekker uit de wind zitten achter het glas!

Ben jij wel eens bij de hotspot Renato’s Bloemendaal aan Zee geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment