Tussen het werken, leren en/of studeren is het belangrijk om te ontspannen. Vandaag review ik de nieuwste maskertjes van de Etos.

Heel veel mensen vergeten te ontspannen na een inspannende dag/periode. Een keer in de week hou ik een me-time avondje. Dan doe ik lekker een maskertje op, lak ik mijn nagels en ga ik lekker een filmpje of serie kijken.

Deze maskertjes van de Etos zijn erg fijn. Ik ontving de volgende soorten masks:

  • Chocolate mud mask – dit maskertje reinigt je huid
  • Strawberry souffle mask – dit maskertje kalmeert je huid
  • Honey Peel off mask – dit maskertje verwijdert de de huidcellen

Dit zijn hele fijne maskertjes. Mud maskers zijn wat dikker om aan te brengen. Ik raad je dan ook aan om dit type aan te brengen voordat je gaat douchen. Dan kun je het in laten werken en na 10/15 min het er af spoelen onder de douche.

Het voordeel van peel-off maskertjes is dat je ze er makkelijk en overal af kunt halen. TIP; breng het niet aan op je wenkbrauwen om ‘hars’ problemen te voorkomen. Breng het masker ook niet te dicht aan op je haarlijn want dit kan nog wel eens gaan mengen en plakken .. (ik spreek uit ervaring).

De relaxing maskers van de Etos kosten €0,99. Je huid een boost geven hoeft dus niet duur te zijn en ook niet lang te duren!  De maskertjes zijn leuk als cadeau of fijn om te gebruiken tijdens een meiden avondje!

Heb jij de maskers al zien liggen in de schappen van Etos?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment