Op internet las ik veel positieve reviews over de kwasten set van Real Techniques. Dit maakte me zo enthousiast dat ik ook een setje heb aangeschaft.

Sinds kort verkoopt de Etos Real Techniques items. En zelfs in het dorp Krommenie, waar ik woonde, verkopen ze de kwasten. Ook zijn er online shops die de kwasten verkopen, alleen wilde ik de kwasten liever meteen uit testen. Dat klinkt vast heel herkenbaar!

De Real Techniques kwasten set bestaat uit vier kwasten.

 1. Contour brush – hier breng ik mijn highlighter mee aan
 2. Pointed foundation brush – de naam zegt al genoeg, deze kwast is top voor het aanbrengen van foundation
 3. Detailer brush – deze kwast is ideaal voor concealer
 4. Buffing brush – met deze kwast breng ik mijn bronzer aane3cd755d-19b0-4bca-915f-9ed7e4d10113

De Real Techniques kwasten staan bekend om de fijne kwasten. De brushes van Real Techniques zijn lekker zacht. Bij de kwasten wordt een travel mapje geleverd, zo blijven de kwasten mooi. Ik raad je wel aan om je make-up kwasten regelmatig te reinigen. Weet je zo 123 niet hoe dat moet? No worries, in dit artikel lees je alles over het reinigen van je make-up kwasten.

De kwasten set kost €29.95. Het is een investering, maar je merkt zeker het verschil! Daarnaast kost het bijna net zoveel geld als dat je vier losse kwasten koopt bij bijvoorbeeld de Douglas, ICI Paris of Kiko. Deze winkels gebruik ik als voorbeeld, aangezien ik hier zelf ook af en toe m’n make-up kwasten aanschaf.

Ben jij ook zo’n fan van de Real Techniques kwasten, of gebruik jij kwasten van een ander merk? Zo ja, laat dan even weten in een reactie welke kwasten jij gebruikt.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

 1. Ik heb er al veel over gelezen en het kijken mij hele fijne kwasten! Zelf heb ik nu net een nieuwe set besteld dus daar wacht ik op, en dan snel testen!

  • Come-Moda Reply

   Oehh spannend! Wat voor set heb je besteld? X

 2. Deze kwasten zijn echt super heb ze zelf ook maar zou graag nog uitbreiden naar meer. Die bronzer kwast gebruikte ik ook nog wle eens voor contouren

 3. Ik heb deze set ook! Moet nog even bedenken hoe ik ze wik gebruiken, maar real techniques is zo fijn!!

Write A Comment