IMG_1761.JPG Holiday time! Ik zit lekker in weekje naar Turkije. Zon, zee en strand. Kortom gladde bruine benen. Maar hoe krijg je die? Ik testte de Razoli scheerolie uit de olie zorgt er voor dat het scheren van je benen vlekkeloos verloopt.

De olie ruikt heerlijk. Hij smeert goed uit. Het formaat is ideaal. Hij zal niet snel lekken in je tas/koffer, this is what we want! Er zit 100 ml olie in de verpakking. Er zitten geen chemicaliën, geen parabenen, geen alcohol en geen paraffine verwerkt in de olie.

IMG_1760.JPG

Dit zijn de ingrediënten van de scheerolie:

Wel 63,39% olijfolie(xb); 14,87% zoete amandelolie (xb); 14,87% kokosolie (xbf); 4,96% rode palmolie (xb); 0,66 zoete sinaasappel (sb); 0,62% mandarijn (sb); 0,30% kardemon (sb); 0,26% sandelhout (sb); 0,10% vetiver (sb)
x= extra vierge, s= essentiële olie; b= EcoControl, f=Fairtrade

Je hebt geen after-shaving verzorgingsproduct nodig om je huidbarrière te herstellen. Doordat de scheerolie het glijden van het mesje bevordert, blijft de huidbarrière intact. De opperhuid wordt niet geïrriteerd en de nieuwe jonge huidcellen worden onmiddellijk gevoed met gezonde oliën.

IMG_1759

Razoli in short:

  • Duurzaam & 100 % bio
  • Voor gevoelige huidtypes
  • Maakt scheren gemakkelijk
  • Behoudt je huidbarrière

De olie is verkrijgbaar bij Amanvida voor € 34,95. Als je pijnloos gladde benen wilt hebben in de zomer is dit een must buy.

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. ziet er goed uit maar vind hem wel heel prijzig maar ja voor betere producten betaal je nou eenmaal wat meer!

  2. Ik moet deze nog eens testen als ik op reis ben! Nu ben ik meer aan het epileren (haartjes zijn nu hééééél hardnekkig) dan het scheren, dus kan ik ‘m nog niet ten volle testen. Super dat jij er tevreden over bent!

Write A Comment