Wij kwamen erachter dat er in ons dorpje een stickerwinkel zit met onder andere muurstickers, glasfoliestickers, deurstickers, maar ook kussenslopen en borden. We besloten allebei iets te bestellen bij Livingstickers; vandaag vertel ik jullie over mijn ervaring met een “wish it, dream it, do it” muursticker.

Zoals je kunt zien ontving ik mijn muursticker in een erg leuk tasje met een lint met mijn eigen naam (dit lint is nu ook een accessoire geworden in mijn kamer). In het tasje zat natuurlijk de muursticker, maar ook een plakinstructie en nog een kleinigheidje van de shop!

IMG_6181

De plakinstructies waren erg duidelijk, een beetje zoals de gemiddelde Ikea instructies! Er zit zelfs een pasje bij om de sticker glad op je muur te krijgen. Toch raad ik je aan om het niet in een moment van haast te gaan doen, het zou namelijk zonde zijn als je sticker scheef of verkeerd zit. IMG_6182

De sticker die ik koos heet de “Wish it” sticker en kost € 21,95. De sticker is 55 x 55 cm, op onderstaande foto kun je zien hoe dat op mijn muur geworden is. Mijn sticker heeft witte letters, maar no worries, je kunt voor de letters uit 19 kleuren kiezen.

IMG_6418

Aangezien de kans klein is dat je ook in ons dorpje woont, kun je ook bij Livingstickers online bestellen. Boven een bestelling van €25,00 is de verzending gratis en je hebt je pakketje binnen 1-3 werkdagen in huis. Mocht je je huis op willen leuken, dan zou ik zeker een kijkje nemen in de webshop, zelfs voor kastjes en trappen hebben ze enorm leuke stickers! Wat Kim bestelde zie je volgende week.

Wat vind jij van muurstickers?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment