Argan olie is ontzettend populair de laatste jaren. Ook ik ben een grote fan van argan olie. Het is een wondermiddel voor een mooie en gezonde huid, glanzende haren en mooie nagelriemen.

  

Een keer in de week heb ik een beautydagje. Hier verzorg ik mijn haar, lak ik mijn nagels en doe ik een gezichtsmaskertje op. Deze week testte ik mijn nieuwe argan olie uit van Les Arbres du Maroc. De oprichters van Les Arbres Du Maroc zijn al van jongs af aan grootgebracht met veel natuurlijke producten.

Het bedrijf is geïnspireerd door de Marokkaanse cultuur en haar kwalitatief hoogwaardige traditionele producten. Deze ervaring brengen Les Arbres Du Maroc naar Nederland.

Argan olie wordt vooral gebruikt voor het haar. Het maakt je haar ontzettend zacht. Ook geeft de olie je kapsel een luchtige look. Arganolie, ‘het goud van Marokko’, je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord.

Wist je dat argan olie een goed verzorgende olie is? Je kunt de olie gebruiken voor je handen, huid en haar. Net als cocosolie een multifunctionele olie.  Met deze olie kun je massages geven en krijgen natuurlijk. Een massage die fijn voelt en ook nog eens goed is voor je huid. Wie wilt er nou niet zo’n massage?

Nog een voordeel; argan olie is zuinig in gebruik. Dit komt doordat het geconcentreerd is, je kan dus lang doen met een flesje. Het ligt er wel aan voor wat je het allemaal gebruikt!

Deze Argan olie uit Marokko is 100% puur. Argan verstevigt, hydrateert en herstelt de huid van top tot teen.  Het hoge gehalte aan anti-oxidanten en natuurlijke vitamine E zorgen voor een goede verzorging van je huid. Arganolie trekt snel in de huid en is zuinig in gebruik.

Bestel de Organic en (uitzonderlijk!) extra virgin 100% pure cosmetische arganolie, 50 ml hier voor €39.00.

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment