Pupa collage

Felle lipsticks zijn perfect voor de feestdagen; voor net even dat extra “wow effect” bij je outfit. De Matt Lip Fluid van Pupa is zeker onze favoriet voor de decembermaand. Wanna know more?

Ons nieuwe Pupa pareltje is een lipstick en een lipgloss. Dat vinden wij super fijn want je kan de lipstick aanbrengen met een kwastje zoals die van een lipgloss. Je bent dus snel ready-to-go met deze nieuwe Pupa musthave.

PupaDe lipstick heet I’m Matt Lip Fluid. Hierbove zie je de exacte kleuren. De kleuren die wij hebben zijn nummer 31: Coralicous (Kim) en nummer 73: Vintage Pink (Nikki.Onze nieuwe lipstick kost €17.75. De stick is verkrijgbaar bij DA, sommige Etos filialen, sommige V&D filialen en natuurlijk online.

Het merk Pupa is een Italiaans bedrijf. Het make-up bedrijf bestaat al sinds 1975. De make-up is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren (een grote plus vinden wij!).
IMG_0363

Natuurlijk hebben we de lipstick ook even getest:

 • Hij trekt snel in, maar voelt zeker niet droog
 • Hij blijft erg lang zitten
 • Hij geeft wel af aan glazen, maar op je lippen is hier niets van te zien, je hoeft dus niet bij te smeren na het drinken

 

Wat vind jij van onze I’m Matt Lip Fluid?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

16 Comments

 1. Sabble brown lijkt me heel mooi! Kan je dit ook bij de Etos kopen? Ze hebben daar wel een pupa rek staan. Het kleurtje dat jij hebt past goed bij de feestdagen!

  • Come-Moda Reply

   Hi Mariska, je kan deze bij een selectie van ETOS winkels kopen. Alle verkoopadressen zijn te vinden op de site van Pupa.nl. Leuk om te horen dat je onze kleurtjes leuk vindt! XOXO

 2. WOWWW well done i really liked your work :).. visit my blog too fashionalbeauty.wordpress.com thnk you

 3. Pingback: Pupa Milano Smoothing Foundation Primer - Come-Moda

 4. Pingback: Pupa Milano Eye Primer - Come-Moda

Write A Comment