Hoe mooi is deze binnentuin van Pullitzer Amsterdam? Perfect om een kopje koffie te doen op een zonnige dag. Vandaag meer over mijn outfit, en deze hotspot!

Pullitzer is een hotel. Het hotel is gevestigd in 25 onderling verbonden 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden aan de Prinsengracht en de Keizersgracht. Het is een fantastische locatie en een prachtig gebouw. Wat wil je nog meer? De hotspot midden in de levendige buurt van de 9 straatjes.

Je komt echt tot rust in de mooie binnentuin (Pullitzer garden). Het terras is omringd door de historische grachtenpanden. Houd er wel rekening mee dat het een populaire plek is, dus ga op tijd heen ;-). Toen Sophie en ik foto’s gingen waren we er vroeg. Zo waren er geen mensen die mee zaten te gluren, en konden we een goed plekje uitkiezen.

Wat details over mijn outfit. Het jasje is van de Zara. De jurk die ik draag is van Rihoas. De ballerina’s zijn van de H&M. Ik ben erg fan van hun schoentjes. Ze zitten fijn, en je kunt er de hele dag op lopen. De zonnebril is van Fendi. En mijn tasje is van Dior.

Ben jij wel eens bij deze hotspot geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment