In Amsterdam Noord komen steeds meer hotspots. Vandaag meer over de nieuwe spot Public Space.

De hotspot zit op de begane grond van een van de woontoren. Het is groot en prachtig; en stylish ingericht. In de ochtend is het er lekker rustig, en kun je bijvoorbeeld foto’s maken voor the gram ;-). Of zoas menigsmens lekker ontbijten ha-ha.

Er komt gemixt publiek; touristen, locals en ondernemers die lekker willen werken. Er hangt een fijne, rustige sfeer. Je kunt hier makkelijk komen met de auto, en zelfs voor de deur parkeren. Indien je met het ov komt, dan kun je vanaf Amsterdam centraal kun je het pondje pakken naar Noord.

De jurk die ik draag is van ComeGetFashion. Ik draag hier een maatje S. Het leuke aan dit item vind ik het ruffle effect. Wist je dat je deze jurk ook off-shoulder kunt dragen? De zilveren hakken heb ik hier ook geshopt. Mijn tas is van Chanel, dit is echt een van de beste aankopen ooit.

Ben jij al eens bij Public Space geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Ik vind het leuk als er een restaurant beneden in een woontoren zit. Ik heb eens naar Tokio mogen gaan, en daar zat in een hele hoge ´building´ en een hotel en een warenhuis.

Write A Comment