Hoe leuk is het om je af en toe te gedragen als toerist in eigen land?! Vandaag laat ik mijn look zien – geshoot in Volendam.

Ik ben echt een gek! Want ik dacht dat je je een heel dagje in Volendam kon vermaken. Dat is dus niet zo, binnen een uurtje heb je alle leuke dingen wel gezien. Voordeel: je kunt in Volendam gratis parkeren met een blauwe parkeerkaart. Hoelang je hier kunt parkeren ligt aan de zone.

The details of this look. Deze look vond ik lekker zomers en toepasselijk bij het weer van die dag!

In Volendam kun je lekker een visje eten of een drankje doen op de Dijk. Het is in Volendam erg toeristisch dus verwacht geen fancy restaurants/hotspots. Wat je wel kunt verwachten zijn leuke foto spots.

Wat vindt jij van mijn look?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Super leuke outfit.
    Vind je blouse en rok echt mooi.
    Volendam is leuk hea?! Echt een mooie locatie voor foto’s.

Write A Comment