IMG_0054
Als je net als ik gek bent op pizza, heb ik een leuk tentje voor je. Wil je meer weten? Lees gauw verder!
 IMG_0056
Caffe Milo zit in de buurt van Artis en de Dappermarkt. Het is niet te missen, aangezien het op de hoek van een groot kruispunt zit. Het terras oogt al erg gezellig, en ik kan je vertellen dat het ook super gezellig is.
IMG_0060
Aangezien ik er al een lange dag op had zitten, kreeg ik al snel trek. Samen met mijn vriend bestelde ik dus lekker boerenland brood met tapenade. Een goede combinatie met een wijntje. Het brood vult goed en de tapenade smaakte heerlijk! Je krijgt precies genoeg zodat je nog wel trek hebt in je hoofdgerecht.
Over de wijnen van Caffe Milo ben ik ook erg tevreden. Ik heb de witte wijn en rose geprobeerd. Bewust koos ik niet voor de rode wijn, ik ben hier namelijk niet zo’n fan van ha-ha. De wijnen zijn goed van smaak en niet te duur. Een goede prijs-kwaliteit verhouding dus!
IMG_0063
Ik koos voor een Pollo Volcano pizza. Dit is een pikante pizza met onder andere kip. Mijn vriend ging voor de pizza Bresaola. Dit is een pizza met tomatensaus, mozarella, gerookte ossengaas, pesto en rucola. De pizza was ook erg lekker! Caffe Milo’s pizza’s hebben een dunne bodem, daar ben ik echt gek op. Ik vond het fijn dat de pizza’s ruim belegd waren en goed vulde.
De pizza’s kosten tussen de 9,00 en 15.50. Er zijn wel dertien verschillende soorten pizza’s. Het leuke is dat je ook je eigen pizza kunt samenstellen, Wie op Facebook het leukste idee ingrediënten-idee van de week heeft, mag de zelfde pizza op maandag komen op eten!IMG_0066
Ik vind het vaak lastig om een toetje te kiezen. Uiteindelijk ging ik voor de ijs taart. Ik dacht ik kies eens iets anders dan een ijsje. En lekker dat mijn toetje was! Een echte aanrader. De frambozen op de ijstaart maakten het echt af in combinatie met de saus.
Heb jij wel eens pizza gegeten bij Caffe Milo?
IMG_7416.PNG
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment