Een aantal weken geleden opende Pizza Beppe een nieuwe locatie in Amsterdam Centrum. Samen met een vriendin ging ik naar de opening.

Pizza Beppe Amsterdam Centrum zit aan de Amstel. Midden in de stad, dichtbij het in Rembrandtplein. Je kunt er dus makkelijk met het openbaar vervoer komen. Als je met de auto gaat, dan raad ik je aan om deze te parkeren bij een P&R. Dit scheelt aardig wat in de parkeerkosten 😉

Grote kan dat je de andere Pizza Beppe locaties in Amsterdam wel kent! Je kunt hier heerlijke authentieke Napolitiaanse pizza’s eten. De andere locaties zitten in Breukelen, Hilversum en Utrecht (3 locaties).

Fun fact: Pizza Beppe 4 is het eerste restaurant in Nederland die wordt erkend door de Associazione Verace Pizza Napoletana

Op het event mochten we onze eigen pizza’s maken. Dit was echt super leuk om te doen. Mijn vriendin Ebru maakte een hartjes pizza, en iedereen vond deze ge-wel-dig! Waar we ons ook over verbaasden was hoe snel de pizza klaar was (na het schuiven in de oven). Binnen een splitsecond was onze pizza ready to eat!

Ben jij al bij een Pizza Beppe locatie geweest? Share your experience!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment