In Haarlem aan het Lorentzplein zit Pip Deli. Een hotspot waar je leuk terecht kunt voor een kopje koffie, ontbijt, lunch en borrel.

Fun fact: Eerst deed Pip Deli ruim 10 jaar cateringopdrachten

Bij Pip Deli komt alles samen; interieur, design en heerlijk eten en drinken. Er hangt een erg fijne sfeer! Voordeel van deze hotspot, het zit op het randje van het centrum. Net uit de drukte, maar wel nog in de stad. En je kunt er trouwens super leuk zitten op het terras (op het zuiden).

Je hebt bij Pip Deli vooral mediterrane gerechten op het menu staan. Sidenote: Pip Deli heeft een kleine vaste kaart, maar ook steeds wisselende lunch specials. Je hebt er heerlijke taartjes, en je kunt hier ook afhalen. Dus ideaal voor als je een keer visite krijgt, en je wat lekkers in huis wilt halen 😉

Ik kwam hier om te lunchen, en ging voor de OMEGA 3 TOAST. Dit is gegrild bio desem brood, Schotse zalm, gerookte makreel rilette, komkommer, sweet & sour groenten. Mijn vriendinnetje Stefanie ging voor de BURRATA CAPONATA. Verse burrata, rode paprika & aubergine salade, salsa verde met gegrild brood.Echt een aanrader om naar toe te gaan.

Het exacte adres is: PIP DELI – Lorentzplein 2a, Haarlem

Heb jij nog leuke lunchspots waar ik echt heen moet? Laat het me weten in de reacties!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment