IMG_8684.JPG

Het is een echte rage, de schoenveters. Come-Moda doet mee met de trend! Zo draag ik mijn PiNNED By K veters!
IMG_8690.JPGOp Instagram spotte ik het account van Pinned By K. Het pakketje dat je ontvangt ziet er zo uit! Je krijgt de schoenaccessoires in de kleur die je besteld hebt.

PiNNED by K maakt leuke accessoires voor schoenen. PIN staat voor “personal identification number”. Dit betekent dat elk design van PiNNED by k persoonlijk en uniek is. Je schoen accessoire is vast gepinned aan je schoen. Het is een DIY fringe, dit maakt je schoenlook veel aparter!


IMG_8689.JPG

Zo zien mijn Stan Smith Adidas sneakers er uit zonder de DIY fringes. De fringes zijn al ontdekt door veel fashionbloggers en magazines. Daarom zijn deze schoenaccessoires nu zo ontzettend populair!

IMG_8686.JPG

Come-Moda X PiNNED by K X Stan Smith Adidas

PiNNED by K is actief op Facebook en Instagram. Dagelijks delen ze leuke foto’s met de fringes. Super handig als je inspiratie op wilt doen.  Ook zie je in welke tijdschriften de veters zijn gespot, interesting!

IMG_8685.JPG

Nog een foto van mijn sneakers aan de zijkant. Wist je dat de fringes gemaakt zijn van leer? Het is dus verstandig als je ze voordat je ze draagt nog even insprayt met suède / leder spray!

IMG_8672.JPG

Ik koos voor witte fringes, omdat ik ze dan kan combineren met bijna elke outfit. De kleur van mijn fringes heet; The Lisa White. Witte fringes passen op veel verschillende soorten schoenen. Ik kan ze dragen bij mijn Adidasjes, maar ook bij mijn donkerblauwe Allstars. Alle combinaties zijn mogelijk met het accessoire.

Een PiNNED by K accessoire kost rond de € 35 – € 45. Je hebt verschillende kleuren accessoires denk aan bruin, rood, roze en blauw. En natuurlijk ontbreken de basic kleuren niet; zwart, wit en grijs.

Wat  vind jij van mijn nieuwe accessoire?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Vind het opzich wel leuk maar zou het zelf niet zo snel dragen over mijn andere veters heen!

Write A Comment