Ik houd mijn wenkbrauwen in shape met deze pink Tweezerman.

Als ik mijn wenkbrauwen ga shapen doe ik dat in stappen. Eerst geef ik mijn wenkbrauwen vorm met een borsteltje. Daarna trim’ ik mijn wenkbrauwen met een RVS schaar. Ik check regelmatig of de wenkbrauwen symmetrisch aan elkaar zijn, je wilt natuurlijk niet voor gek lopen!

aa299f1d-7bf7-48ac-a6da-2aea6a9efff3
Voordat ik mijn wenkbrauwen ga epileren gebruik ik een washandje om mijn poriën te openen. Ik epileer langs de natuurlijke vorm en boog van mijn wenkbrauwen. Eigenlijk probeer ik zo min mogelijk haartjes weg te halen, omdat ik ‘wild eyebrows’ juist mooi vind. TIP: Epileer in de richting van de haargroei.

Tweezerman heeft naast de producten voor wenkbrauwen ook andere beauty producten. Mijn pink Tweezerman kost.€26,95. Wil je ook een pincet van Tweezerman aanschaffen? Goed nieuws! De pincetten worden online verkocht, en zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas en Etos.

80e192ba-c21e-4801-b4d8-f01413eeb40e
Ben je nou benieuwd welke make up producten ik gebruik voor mijn wenkbrauwen? Neem dan een kijkje op mijn artikel over m’n make-up look met Etos producten.

Van welk merk heb jij een pincet?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment