IMG_7434.JPG

Het leek me ideaal om voor mijn vakantie naar Turkije Shellac uit te proberen. Shellac is een gellak die twee tot drie weken blijft zitten, hoe fijn is dat? Lees verder in dit artikel hoe ik Shellac ervaarde!

 IMG_7430.JPGVia Facebook kwam ik terecht bij de Beauty & Nail studio van mijn naamgenootje Kim. Nadat we elkaar even gesproken hadden, plande ik een afspraak in. Kim haar studio zit in Amsterdam Ihburg. De studio is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal kun je verschillende trams en bussen pakken.

Ik koos er voor om de Shellac behandeling te doen op mijn eigen nagels. Je kunt het ook doen op acryl nagels, maar dit heb ik al gehad. Ik wil mijn nagels op een gezonde manier laten groeien. Via via hoorde ik dat dit er voor zorgde dat je nagels aardig groeien tijdens de Shellac. Kim maakt gebruik van de gellakjes van Shellac CND, het populairste merk onder de gellak!

IMG_7431

Als eerste ging Kim mijn nagels vijlen in een mooie vorm. Daarna bracht ze een base coat aan, deze moest onder de lamp. Als volgt lakte Kim mijn nagels roze met de Shellac, ook na deze stap moesten mijn handen onder het uv apparaat. Kim bracht twee lagen aan met kleur. Het viel me op dat de lak wat dikker is dan normale lak. Last but not least, dit is natuurlijk de topcoat.

Kim is net als ik een echte fashion en beauty lover. Ze doet dit werk naast haar job als stewardess, hoe tof. Zoals je ziet verkoopt ze ook nog een super leuke armbandjes en make-up in haar studio aan huis. De studio van Kim is erg leuk aangekleed.
IMG_7429.JPG

Dit is de snoezige roze kleur die ik gekozen heb. De Shellac heeft er voor gezorgd dat mijn nagels steviger zijn. De lak bleef bij mij twee weken zitten, dit kwam door het chloor op vakantie. De lak is ideaal voor de zomer. Bij Kim’s beauty and nails kun je voor 17.50 al een Shellac behandeling onder gaan. Voor 30 euro krijg je de behandeling op de vinger en teennagels, echt een koopje dus!

Bij Kim kun je niet alleen je nagels laten doen, maar ook je wimpers. Kim heeft meerdere certificaten gehaald voor haar salon. Kim’s droom is uiteindelijk om een eigen salon buiten huis te openen. Als ze deze heeft kom ik zeker weer een kijkje nemen! Voor een afspraak kun je mailen naar info@kimsbeautyandnails.nl. Je kunt haar ook een berichtje sturen via Facebook!

Wat vind jij van mijn Pink Shellac nails?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment