Hoe leuk is mijn nieuwe pink rose statement ketting? Statement kettingen zijn tijdloos geworden. Je kunt ze ook nog eens dragen bij elke gelegenheid, ideaal! Lees meer over mijn nieuwe ketting in dit artikel.

Mijn nieuwe ketting is makkelijk te combineren. Je kunt hem dragen bij een wit shirtje, grijs shirtje en ga zo maar door. Een statement ketting staat ook erg elegant bij een little black dress, of een andere kleur jurk naturlijk. Je maakt je outfit af met een trendy statement ketting.

Met een outfit kan je aandacht vragen maar je kan ook subtiel de aandacht vragen met een opvallende `statement ketting´. Mijn ketting heet Modern Flintstones. De ketting heeft de naam te danken aan de stones. Dit geeft de statement necklage een chunky look, maar wel met een moderne twist. Ik vind de ketting echt super cute. Je hebt de keuze uit babyroze of lichtgroen.De ketting heeft een fijne sluiting; namelijk een haaksluiting. Je kunt de ketting makkelijk om en af doen. Mijn Flint Stones ketting is verkrijgbaar bij de webshop Combyne. Combyne staat voor het combineren van leuke accessoires en kleding in de vorm van complete outfits. De eigenaar van Comyne heet Nelissa. Ze is de webshop opgestart door het project “Zomerondernemer”. Dit is een project voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar die graag een eigen bedrijf willen beginnen. Met behulp van coaches en de andere deelnemers is het Nelissa gelukt om haar eigen webwinkel op te starten.

Klik hier om je eigen ketting te bestellen voor slechts €5.95.

Ben jij ook zo’n fan van statement kettingen?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Wauw, Dit is echt een pareltje zeg. Volgens mij staat t ook echt super op een leuk jurkje!

Write A Comment