Look at this beauty from @OOZOO

De statement voor elke dag/look een ander horloge past wel bij mij. Inmiddels heb ik al aardig wat horloges. Mijn nieuwe horloge is weer nét even anders als de rest.

Dit horloge heeft namelijk een ovalen uurwerk. Het horloge oogt dan ook anders als een horloge met een rond klok werk. Mijn OOZOO watch heeft rose details met een roze binnenkant en een beige leatherlook band. Dit horloge kost €39,95.

Het Nederlandse horloge merk is veertien jaar geleden opgericht. Sindsdien is het merk bekend geworden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, the UK, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Mexico, Australië, Nieuw Zeeland en Venezuela. 74aad61d-6fbd-45ea-b6e2-38f07cd4c82d

De foto bij het ontbijt is genomen bij Hotel Central Park in Voorburg, hierover komt nog een leuk artikel online! Het fluffy jasje komt bij TJF vandaan. Mijn overige sieraden zijn van Buddha to Buddha en Ti Sento.

8b25a1c3-e972-434f-ab0a-f7001daa15aa

De meeste mensen kennen het merk OOZOO van hun Time Pieces collectie. Ondertussen heeft het Nederlandse merk de collectie aardig uitgebreid. De volgende collecties zijn toegevoegd aan het assortiment: OOZOO Vintages, OOZOO Steel, OOZOO Silicone en de OOZOO JR collectie.

OOZOO lanceert minimaal vier nieuwe collecties per jaar. Er zit dus altijd wel een model bij die goed bij je past. De horloges zijn ook leuk om te geven als cadeautje voor de feestdagen! Wil je weten waar je een OOZOO horloge kan halen? Kijk dan op de dealer pagina.

Heb jij ook een horloge van OOZOO? Zoja, welk horloge heb jij?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Wat een mooie ovale vorm heeft het horloge. Ook een mooie, zachte kleur waar ik zelf zo direct niet naar zou kijken, maar die juist heel fijn te combineren is met veel outfits. Is het bandje van leer? Ik kende het merk nog niet.

Write A Comment