Kanten tops vind ik echt prachtig. Bij de webshop SHELOVESMILA hadden ze deze lichtroze kanten top, en ik was verkocht!

Bij deze webshop heb je vanaf 75 euro gratis verzending. Als je iets voor 17.00 bestelt, dan heb je het de volgende werkdag in huis. Je kunt trouwens ook achteraf betalen, dus mochten de items niet bevallen dan hoef je alleen de items te retourneren en niet te wachten op je money.

De foto’s zijn geshopt in het dorpje Assendelft. Dit is in de buurt van Krommenie, het dorp waar ik woon. De pictures zijn geshoot in een wandelgebied, maar gelukkig was het rustig dus hadden we geen achtergrond wandelaars op de foto’s.

De roze kanten top vind ik mooi staan met gouden sierraden. De kettinkjes (ik weet niet of je ze super goed ziet) zijn van STEDDY. Je kunt de top ook mooi combineren met rosé kleurige sieraden.

Dit blousje heeft leuke ruches. De pasvorm is normaal. Ik draag op de foto’s een maatje S. Het materiaal is polyester. De blouse is niet geschikt voor een droger. Voor  24.95 heb je deze hippe top ook.

Zou jij deze top ook dragen? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment