IMG_1651Al een tijd was ik op zoek naar een flip case voor mijn iPhone 5. Ik wilde een praktisch hoesje, die er ook nog eens leuk uit ziet. Een flip case geeft een goede bescherming. Dit vind ik erg handig als ik bijvoorbeeld mijn iPhone in mijn tas doe. Ik wil natuurlijk niet een iPhone vol met krassen!

Onlangs heb ik een roze flip case besteld bij de webshop Hoesjes Outlet. Bij dit bedrijf kun je voor weinig geld een leuk hoesje bestellen voor je telefoon. De webshop focust zich vooral op iPhone hoesjes en accessoires.

IMG_1650

De webshop heet Hoesjes Outlet. Dit betekent dat alle hoesjes standaard zijn afgeprijsd. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Het fijne van het bedrijf is dat de hoesjes direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor zijn ze binnen twee à drie werkdagen bij jou thuis.

Betalen is makkelijk en veilig via de website. Je kunt er voor kiezen om te betalen via iDeal, Paypal of een bankoverschrijving.

IMG_1648-2

Ik koos dus voor de complete bescherming met deze roze plastic/leren flip-cover. Het hoesje is gemaakt van pastic. Mijn iPhone wordt goed beschermd tegen krassen en stoten. De uitklapbare bovenkant met magneet is gemaakt van leer en geeft zo de buitenkant van het iPhone 5 hoesje een mooie look. Bovendien stoot het hoesje vuil af. Het hoesje is te vinden onder de categorie voor dames.

Het hoesje kost normaal €21,99. Maar bij de webshop Hoesjes Outlet kost de case slechts € 13.99. Er zijn geen extra kosten aan verbonden, denk aan verzendkosten!  Bestel je vanuit een ander EU-land? Dan rekenen zij 2,99 bezorgkosten.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe iPhone flip case?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. ik heb een hoesje wat om de iphone heen zit. een soort bumper. Ook erg blij mee (komt overigens bij de action vandaan 😉 )

Write A Comment