Schoenen met een strik zie steeds meer voorbij komen. Vandaag laat ik zien hoe ik mijn leuke slip-ons van Bullboxer combineer!

Veel bloggers doen mee aan de trend: strikjes. Eerst waren het truien en jurkjes met strikken, denk aan de lace-up trend. En nu is het tijd voor een schoenen strik trend, denk dan vooral aan sneakers en slip-ons.

Ik koos voor een pastel roze kleur? Waarom zal je wel denken. Want roze is best lastig te combineren. Fout gedacht! Roze schoenen zijn super leuk voor in het voorjaar / voor in de zomer. Je kunt roze schoenen het beste combineren met een lichte jeans.

Draag je vaker rokjes/jurkjes? Probeer het dan te combineren met een lichte rok zoals grijs. Als je de schoentjes draagt onder een zwart jurkje kan het erg hard ogen (dit vond ik bij mij net niet – maar kan bij jou wel weer super leuk staan!).

Bij deze look draag ik een top en jasje van Zara. Het rokje is van het merk Nümph. Doordat ik lichte kleuren combineer met de roze schoenen komen het beste uit.

De schoentjes moet je even inlopen. Ik heb snel last van blaren dus wat ik deed is een panty aan en daar over heen nog van die slip-ons sokjes. Deze kun je kopen bij onder andere de Zara.

Wat vind jij van mijn nieuwe slip-ons?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment