Valentijnsdag is alweer een tijdje geleden. Kim heeft haar vriend verrast met twee leuke spaarvarkentjes van Ditverzinjeniet.nl.

Het blijft altijd lastig om een cadeautje voor je vriend/vader/oom of etc. te kopen. Je weet namelijk nooit helemaal wat ze nou wel/niet leuk vinden en wat ze al wel/niet hebben. Met valentijnsdag wilde Kim iets leuks scoren, dus keek ze op de website Ditverzinjeniet.nl. Hier hebben we namelijk al meerdere leuke producten op besteld, en ze hadden speciaal een Valentijns categorie.

20160221094925

Kim en haar vriend willen graag gaan reizen na hun studie. Sparen, studeren en genieten kan lastig zijn. Vandaar de piggy bank for him & her. Nikki weet uit ervaring dat een spaarpot erg veel oplevert, als je er elke keer je kleingeld in doet. De spaarvarkens zijn momenteel afgeprijsd van €16.95 naar €14.95.

img_4158

De piggy banks zijn gemaakt van keramiek. Ze zijn zwart en roze. Het grappige is dat het geld van het zwarte varkentje meteen doorgaat naar het roze varkentje. We hopen natuurlijk dat het sparen werkt, en dat we er niks stiekem tussendoor uit halen. Wie weet komen we zo sneller aan een hoger budget voor onze verre reis naar Bali, Curaçao of een andere droomplek.

Hoe spaar jij voor items/dingen die je graag wilt doen/hebben? Let us know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment