Op feestjes/festivals zie je het steeds vaker: Photobooth items. Dat zijn items die je selfie of festival foto een beetje opleuken, wij bestelden ze bij de webshop Ditverzinjeniet.nl.

fotoaccessoires-photo-booth-tekst

PhotoBooth items zijn accessoires op een stokje, deze zijn leuk voor op feestjes, events en een selfie. Wij zijn er gek op, zo worden je foto’s nooit saai of hetzelfde! Ditverzinjeniet.nl heeft twee verschillende varianten: PhotoBooth (set van 20) en Lovebooth (set van 15). Wij hebben de PhotoBooth set van 20 voor €13,95, deze set bevat onder andere onder andere snorren, hoeden, brillen, strikken, stropdassen en rode lippen. De Love Booth set kost € 12,95, deze set bevat onder andere een hartje, een sleutel, twee brillen met Mr. en Mrs., een strikje, een cupcake, de tekst ‘Shut up and kiss me’ en een diamanten ring.

fotoaccessoires-love-booth-_set-van-15-stuks_--tekst_1

Je kunt de sets zelf meenemen naar een feestje of festival, aangezien ze weinig ruimte innemen en niks wegen. Ook kun je ze bijvoorbeeld op je verjaardagsfeest in een hoekje leggen en je gasten hun gang laten gaan! Wij zijn in ieder geval groot fan.

Wat vind jij van onze selfie met de photobooth lips?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment