img_2130Ik begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan mijn photo diary!

IMG_3327.JPG

Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor de overgeslagen photo diary van vorige week. Ik heb het erg druk gehad met allerlei evenementen, school, werk en ga zo maar door. Deze week was ook erg druk. Ik ben onder andere naar de nieuwe Kiko winkel geweest in Amstelveen. IMG_3371.JPG

 

Daarnaast ben ik druk aan het leren voor mijn tentamens. Ik heb de aankomende twee weken tentamens. Gelukkig heb ik maar vier tentamens. Tijdens het leren door doe ik wel leuke dingen, bijvoorbeeld Gossip Girl kijken. Het is belangrijk om tijdens het leren door een pauze te houden. Als je namelijk te lang focust op een vak, verlies je je concentratie.

IMG_3372.JPG

Deze week ben ik ook weer langs geweest bij de nagelstudio. Ik heb gekozen voor een beige/taupe/lever kleurtje, met een nagel glitters. De glitter topcoat is van OPI. Ik vond de nagel-look leuk voor de feestdagen. Het voordeel is dat het bruine kleurtje 3 weken mooi blijft zitten. Ideaal want deze kleur staat bij alles!

IMG_3318

 

Ik ben ook langs de kapper geweest. Mijn haar is nu wat meer met bruin tinten. Ik heb highlights(lichte plukken) en lowlights (donkere plukken) in mijn haar. Ik ben helemaal klaar voor de winter & feestdagen. P.S. hoe vinden jullie mijn nieuwe aanwinst, mijn Gucci sjaal.

IMG_3360

Ik mocht deze fijne haarproducten uittesten voor Ritzo. Het is goed voor je haar om een shampoo en conditioner te gebruiken van hetzelfde merk. Wat ik meestal doe is de shampoo en conditioner mixen en tegelijk aanbrengen in mijn haar. Ik vertel binnenkort meer hierover in een artikel.

IMG_3356

 

Natuurlijk heb ik ook Sinterklaas gevierd met mijn gezin en vriend. Ik heb super leuke dingen gekregen onder andere Double Dots, een Kiko pakket en meer. Ook hierover komt later een artikel. Tijdens pakjesavond hadden we allemaal lekkere hapjes zoals pepernoten, speculaas en schuimpjes. Heb jij ook aan Sinterklaas gedaan, zoja laat me weten wat je allemaal gekregen hebt.
IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. wat een leuke blog!!! 🙂 die sjaal is echt leuk!!!! Ik heb vrijdag sinterklaas gevierd!!! En ik heb een dvd gehad en een boek en ben gevraagd om als getuige te zijn bij de trouwerij van mijn broertje… 🙂

Write A Comment