IMG_2130.JPG

Ik begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan elke maandag mijn photo diary.

IMG_2103.JPG

 

Ik heb een pakketje binnen gekregen van Embrace Jewels. Wat er in zit blijft nog een verrassing. Ik wil er alvast een ding over kwijt: binnekort lanceren we een winactie, gaaf he?

IMG_2067.PNG

 

Donderdagavond ben ik uiteten geweest met mijn vriendin Bo. We gingen eten in het sushi restaurant Yoshi Yoshi in Zaandam. We zaten super vol na het eten. Na het eten zijn we nog even de stad in geweest. Tijdens het winkelen kocht ik een roze Dopper drinkfles. Deze flesjes zijn heel handig aangezien je ze in de vaatwasser kunt doen. Ik heb snel last van irritatie op mijn lippen, daarom is de Dopper drinkfles een ideale oplossing.

16396_10205200117106607_6540854638541981395_n

Op vrijdag ben ik geslaagd voor mijn tussentijdse toets met autorijden. Nu hoef ik geen bijzondere verrichting uit te voeren tijdens mijn praktijk-examen. Deze snelheidskoningin is dus binnekort te vinden op de weg.

IMG_2102.JPG

Mijn Flying Blue pasje. You gotta love travelling. Je moet KLM toch supporten he, ondanks de media aandacht. Als ik op vakantie ga, ga ik altijd met het vliegtuig. Ik vind vliegen ideaal omdat je snel bij je vakantiebestemming bent. Daarnaast is het ook nog eens leuk om te winkelen op Schipholplaza.

IMG_2124.JPG

Zaterdag ben ik naar het feest Immer Gerade Aus gegaan met mijn bestie Vera. Ik was verkleed als matroos. Immer Gerade Aus is een kroegentocht van Assendelft naar Krommenie. Het leuke aan de kroegentocht is dat je verkleed moet gaan, in het kader van Halloween. Het was super gezellig. Daarnaast scheen de zon de hele dag, het was zelfs de warmste Novemberdag sinds jaren.

IMG_1989.JPG

 

De give-away actie. Ik mag 10 goodiebags uitdelen aan mijn trouwe volgers.

Wat moet je doen:

  • Mail je motivatie waarom jij een goodiebag wilt winnen naar comemoda@outlook.com
  • Like Come-Moda op Facebook – Laat ook via Facebook weten dat je meedoet aan de win-actie

Om meer kans te maken kun je de Facebook-pagina ook delen. Daarnaast kun je Come-Moda volgen op Bloglovin, Twitter & Instagram.

IMG_1726

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment