IMG_1942.JPG
It’s Monday! Tijd voor een nieuwe photo diary. Deze week heb ik gewinkeld in Batavia-stad, hard gewerkt aan school en een Fashion event bezocht.

IMG_1863.JPG
Even langs de Victoria’s Secret winkel op Schiphol plaza. Ik werd spontaan verliefd op de winkel. De winkel is erg leuk ingericht. Ik kocht een fixing spray, hierdoor blijft je make-up mooi zitten. Over de kwaliteit van de spray ben ik tevreden. De fixing spray kost €16.95.
IMG_1861.PNG
Op Schiphol Plaza werd mijn haar gekruld. Mijn haar werd gekruld met een tang van Bellini. De tang kost rond de 140 euro, verkrijgbaar op Schiphol Plaza. Van mijn mooie haar wilde ik natuurlijk even snel een fototje maken. Op de foto draag ik een sjaal van Josh V. De lippenstift die ik draag is van L’Oreall Paris.

IMG_1879.JPG

Dit weekend heb ik gewinkeld in Batavia Stad. Met zijn viertjes hebben we heel Batavia Stad leeg gekocht, ha-ha. Na een dagje winkelen zijn we lekker uiteten geweest bij een sushi/grill restaurant. Het eten was heerlijk. Daarnaast zat het weer ook mee, het was namelijk de hele dag droog. To conclude, het was een geslaagde dag.

IMG_1788.JPG
Selfie met mijn fluffy vest. Sinds ik terug ben van Spanje is het echt herfstweer in Nederland. Tijd voor mijn fluffy vest. Het vest is lekker warm en makkelijk te combineren. Mijn fluffy vest geeft mij een echt herfstgevoel. Ik vond het vest leuk uit komen met een simpele blouse. Zoals jullie kunnen zien was het een comfy day, dus had ik een nonchalante vlecht in mijn haar.

IMG_1886.PNG
Deze week heb ik hard gewerkt aan mijn mini scriptie. Ik zou het op prijs stellen als jullie de volgende enquete willen invullen. Het is een korte enquete, die bestaat uit meerkeuzevragen. Dit is de link van de enquete: http://www.thesistools.com/web/?id=434256
IMG_1887.PNG

Ik werd gespot door Ümmü van op de Instagram en Website van een bloggers platform / society. De website van het platform is www.bloggermedia.nl. Super leuk dat ik hierop gespot ben, nogmaals bedankt Ümmü. Check even haar Website www.simplyugulsum.blogspot.nl

IMG_1906.PNG

Zondag ben ik naar Fashion Sunday geweest. Fashion Sunday is een event bij mij in het dorp Krommenie. Bij het event kreeg je onder andere een goodiebag. Daarnaast was er een catwalk met modellen die kleding, sieraden en brillen showden. Op het event droeg ik het Love Blogs T-shirt van Josh V. De broek die ik draag is van Supertrash. Deze week post ik een artikel over het leuke fashion event, dus stay tuned!

IMG_1726.PNG

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Wat een leuke diary, ziet er uit als een hele fijne week! Heerlijk shoppen, uiteten en een fashionevent. Helaas gaat school natuurlijk ook gewoon door, konden we het soms maar even op pauze zetten he? Ben benieuwd naar je fashionevent artikel & vul nog even je enquete in!

Write A Comment