img_2130

Ik begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan elke maandag mijn photo diary (week 50) !

IMG_3463.JPG

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste events, avonturen en productreviews door je in te schrijven voor de wekelijkse Come-Moda nieuwsbrief. Inschrijven is gemakkelijk, je hoeft slechts je naam en e-mail adres in te vullen in de onderstaande daarvoor bestemde vakjes. Ben je het zat? Geen probleem, ook het uitschrijven gaat makkelijk en snel via één klik. Meld je aan !  → http://eepurl.com/-JkBj

 

IMG_3425.JPG

Als blogger heb je ook bepaalde social media strategieën nodig. Ik heb deze week een goede strategie bedacht voor Facebook en Instagram. Ik ben benieuwd of jullie de veranderingen door gehad hebben. Come-Moda heeft het doel 600 likes before Christmas bereikt. Ik krijg dagelijks leuke berichtjes, opmerkingen en suggesties. Voel je vrij om me een berichtje te sturen! Zorg in ieder geval even dat je Come-Moda op Facebook liked! Klik HIER om Come-Moda te liken.

IMG_3473.JPG

Ik ben midden in mijn tentamen periode. De eerste twee tentamens zitten er op. Ik heb Marketing Communication en International Financing Markets gehad. Om 09.20 heb ik Frans vandaag. Mijn laatste tentamen heb ik donderdag (Strategic Marketing om 17.00). Voor mijn gevoel zijn de tentamens wel goed gegaan, dus hopen dat dit ook zo het geval is.

IMG_3543.JPG

Zoals jullie op Facebook gezien hebben, heb ik gewinkeld bij Rinsma Mode. Samen met mijn moeder en schoonmoeder reed ik naar Friesland toe. Hier zit de grote winkel, in het dorpje Gorredijk. Uiteindelijk heb ik een jasje gehaald. Mijn ’twee’ moeders waren beter geslaagd, maar gelukkig heb ik een kleding kast vol met leuke items.

IMG_3573.PNG

Na het winkelen had ik de grote modeketen een berichtje gestuurd op Facebook. Hierop reageerden zij leuk. Daarnaast heeft Rinsma Mode afgelopen week ook de foto gedeeld. Super leuk, want ik kreeg meteen likes erbij op Facebook. Ook werd de site ook veel bezocht. Wie weet kan er nog een leuke samenwerking aan komen 😉IMG_3507.JPG

Ook heb ik de lay-out van mijn website verandert. Onder andere dit informatie plaatje staat online. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Persoonlijk vind ik het wat overzichtelijker nu. De header en kleuren (roze, grijs, zwart, wit) zijn hetzelfde gebleven. Ook ben ik een partnership van Bol.com, thanks to Ümmü!

10834016_537440683025648_1651966815_nIk kreeg een leuke foto toegestuurd via Facebook. Sjoukje (een van de winnaars) schreef: ‘Lekker, de gewonnen goody bag met heerlijke maskers is binnen. Dat wordt relaxen! Bedankt @come-moda’. Super leuk om zulke berichtjes te krijgen, dus voel je vrij om suggesties of opmerkingen te delen via Facebook, Instagram, mail of de blog zelf natuurlijk!

IMG_3610.JPG

Deze week kwamen mijn toilet-tasjes van Marc Jacobs binnen. Zo vervoer ik mijn make-up spullen in style. Het is ook handig om zo’n tasje in je handtas te doen, zodat je tas niet vies wordt van binnen. Ik heb altijd mascara, een wimperkrultang, lippenstift en blush mee. Wat zit er standaard in jouw tas?

10676283_478510535620362_4927930961028981214_nAls afsluiter van de week ging ik naar de Masterclass Ondernemen. Annic van Wonderen, founder & director van I Love Fashion News, gaf de workshop in de Koepelkerk, in Amsterdam. Door alle drukte ben ik na de workshop lekker in mijn bed het boek gaan lezen, het is een echte aanrader. Meer over het boek en de workshop volgt nog! (Als ik het boek uit heb, ha-ha).

 

 

Wat hebben jullie allemaal gedaan deze week?

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  1. Leuk hoe je al zo ver bent gekomen met je blog! Het is zoveel meer dan alleen wat schrijven!

Write A Comment