10726765_10204986343122391_398441082_n

Herkenbare quote over maandag. Veel associëren maandag met een negatieve dag. Ik vind het juist een leuke dag, want als je dan een rot week hebt gehad, is het weer een nieuw begin. En elke maandag een photo diary van de week ervoor!


IMG_0948.JPG

Some quality time met mijn vriendin Seline. We gingen lekker een hapje eten bij Eazie Wok in Zaandam. Hier kun je een wokmaaltijd bestellen voor onder de € 10. Daarnaast is het niet eens zo calorierijk, dus ben je nog gezond bezig ook.IMG_1023.JPG

Even een stukje wandelen met mijn hond Strijder. Met de hond lopen vind ik niet zo een erge opgave, aangezien je dan ook meteen je cardio van de dag erop hebt zitten. Ik vond dit zo een lieve foto dat ik deze wel met jullie moest delen.IMG_0965.JPG

Hier draag ik mijn nieuwe Kenzo t-shirt van DutchyMusthaves. Dutchy Musthaves is een super leuke webshop met trendy items zoals dit shirtje. Ik combineerde het IT-shirtje met een blauwe blazer van de Bershka. De broek die ik draag is van MET-jeans.

IMG_0999.PNG

Ik ben druk bezig met het oefenen van contouren en highlighten, zodat ik hier een artikel over kan maken. Bij deze foto vind ik dat het aardig gelukt is. Zoals jullie merken maak ik veel selfies, ik ben een echte selfie queen ha-ha. IMG_1032.JPG

Nog een selfie met mijn nieuwe Come-Moda ’14 telefoonhoesje. Ik heb het iPhone hoesje besteld bij Coats92. Op deze site kun je verschillende soorten hoesjes voor je telefoon scoren. Je kunt ook een customized hoesje maken, zoals ik deed voor Come-Moda. Ik koos voor het nummer 14 aangezien Come-Moda in 2014 is begonnen met de blog! Hier kun je net als ik je eigen White Jersey Hardcase samenstellen; SAMENSTELLEN HARDCASEIMG_1061.JPG

Finally, weekend. Tijd voor een lekkere milkshake. Het was vrijdag echt super warm. Ik vond dat ik na een drukke week; school, werk, autorijden en bloggen; wel dat ik deze milkshake verdient had!

IMG_1129.JPG

Vrijdagavond ben ik naar de nagelstudio geweest. Time for me, myself and I. Ik koos voor een witte parelmoer kleur aangezien het overal bij staat. Het kleurtje is ook nog zomers, wat handig is omdat ik volgende week naar Spanje ga. IMG_1120.JPG

Op zaterdag ben ik naar Zandvoort aan Zee gegaan. Ideaal om heen te gaan met de trein, want je stapt zo uit bij het strand. Hier ging ik een drankje doen op het terras van Mango Beach. Dit was een barretje met een Spaanse sfeer, waar je ook tapas kon bestellen, echt super leuk.

Wat heb jij gedaan deze week?

IMG_9983

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Wat een leuk week heb je gehad. Eazie wok is zwaar verslavend. In eindhoven hebben we die ook een kan er niet meer zonder! De zee in Zandvoort lijkt me wel erg gezellig moet ook maar een keer een bezoek brengen in Mango beach need that spain feeling

Write A Comment