IMG_0931.JPG
Er is een nieuwe week aangebroken. Dit betekent dat ik de week er voor samenvat door middel van foto’s! Zo krijgen jullie een goed beeld van hoe mijn leven is naast het bloggen!
 

 

 

IMG_0786.JPG

Maandag heb ik mijn eerste rijles gehad. Mijn theorie examen is al in de pocket, nu nog het praktijk examen. Van de ANWB kreeg ik een praktijkboek, voor mijn huiswerk opdrachten. Ja, ik krijg ook huiswerk met rijlessen. Kortom; druk druk druk.IMG_0813.JPG

 

Fashion artieste en kunstenaaresse Mimi Nizan tweette wat over mijn artikel. Ik postte van de week een artikel over Mimi, haar levensverhaal en wat over haar werk. Come-Moda vindt het echt super leuk van haar dat ze wat over het artikel tweette!

IMG_0797.JPG

 

A point where I stand from. Ik draag hier ripped jeans van de winkel Different Zaandam. Mijn schoenen zijn van Nike – Roshe Run. De poncho die ik draag is van Colombia, uit Haarlem. En voor zover je het t-shirtje ziet, die is van MyBrand. Ik had de broek vorige week gekocht, dus moest en zou hem deze week wel dragen. Meteen wat complimentjes gehad over de broek, super leuk!

IMG_0858.JPG

Avondje bijkletsen met Vera; lekker bankhangen. Maar wel in style met deze Chanel sweater! De sweater is online te bestellen op Bilambah. De levertijd van de sweater is ongeveer 1-2 werkdagen. Je hebt 14 dagen bedenktijd, super fijn als je toch twijfelt over je product. Voor meer info over mijn Chanel look oversized sweater, klik dan op de volgende link Chanel Sweater. De sweater kost € 49.95, een mooie prijs voor een lekkere en fashionable trui!IMG_0810.JPG

 

Relax time! Door school, rijlessen en de blog heb ik het super druk. Soms gun ik mezelf een rust momentje. Deze keer ging ik lekker wat Grazia’s lezen in mijn vrije tijd. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en ga zo maar door. IMG_0790.JPG

 

Hier draag ik mijn nieuwe sjaal van Josh V. De sjaal is beige met goud. Het leuke van de sjaal vind ik de franjes. Daarnaast is de sjaal makkelijk te combineren, denk aan wit, zwart en roze.

IMG_0847.JPG

 

Waar o waar is dit? Probeer het te raden! Ik geef een tip, het is in het hoofdkantoor van een bekende fashionista. De kleuren van de collectie zijn vaak beige, roze en witte-tinten. Naast een fashionista is het ook een business-minded woman; heel erg inspirerend dus!IMG_0825.JPG

Doe jij al mee met de winactie van de Jewel Candle kaars. Het is geurkaars met daar in een sieraad verstopt. Het sieraad zit verpakt in folie, dus het is goed beschermd. Als je de kaars een tijdje laat branden, kom je vanzelf je sieraad tegen. Het sieraad is van 925 sterling zilver. De kaars is ter waarde van €29.95, maar met het sieraad bijgerekend in de kaars kan de prijs wel oplopen.

IMG_9983

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Wat tof, je eerste rijles! Ik twijfel of ik niet een paar lesjes neem voordat ik begin met mijn theorie examen..

Write A Comment